Vårträff 2023 på Österlen

Välkommen till vårträff på vackra Österlen. Vi samlas vid bensinmacken OKQ8 i Brösarp lördagen den 20 maj kl 9.30. Härifrån kör vi tillsammans en runda på ca 7 mil och kommer till Simrishamn vid lunchtid. Där kör vi till Autoseum, ställer upp våra bilar och äter lunch. Sedan kan den som vill göra ett besök på Autoseum (entré 100 kr/person). Där finns över 200 bilar och mycket annat att titta på. 

Vill du fortsätta att umgås så är du välkommen till vår gård i Östra Vemmerlöv, ca 1,5 mil nordväst om Simrishamn. Där tänkte vi ha lite festligt på vår loge på kvällen. Du tar själv med det du vill äta och dricka så fixar vi möjlighet att grilla. På gården finns plats för tält och husvagnar för den som vill övernatta. Kommer du långväga ifrån kanske du vill komma redan på fredagen och slå upp ditt läger för att vara på plats på lördagsmorgonen. 

Anmälan till Helena Sandell senast 10 maj på tel 0703-965323 eller maila till hundkojan74@gmail.com Ange också om du vill övernatta och om du kommer redan på fredagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *