Välkommen till Vimmerbyträffen 2022

Välkommen till Vimmerbyträffen 2022

Den 2-4 september är det dags för den årliga kojeträffen i Vimmerby. Som vanligt samlas vi på ”Arvidssons Camping” på Petersborgsvägen i Vimmerby. På fredagen är det ”drop-in” från förmiddagen och gemensam grillning på kvällen. På lördagen kl 10.30 blir det en rundtur med kojorna. Det blir fikarast (medhavd fika) någonstans under vägen, vi hittar något kul att stanna och titta på och sedan avslutar vi med mat på Lönnebergaboa vid 16-tiden. Sedan återvänder vi till ”Arvidssons Camping” för allmänt gemyt och grillning igen framåt kvällen. Vill du delta hela helgen så finns det gott om plats för camping (och tillgång till el, vatten och toalett). Vill du bara delta på lördagen så bör du vara på plats senast kl 10.15. Träffen är gratis men du som campar får gärna sticka till Krille några kronor för elen. Är du inte medlem i Classic Mini Club Sweden kostar träffen 300 kr och då ingår medlemskap i klubben

Anmälan senast 29 augusti till Rolf Ohlzon, rolf@ohlzon.net eller SMS till 070-7710016

Hjärtligt välkomna önskar

Krille och Amba, Rolf och Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *