Inbjudan till Sommarträffen 2024 – ny plats, nytt datum

Classic Mini Club Swedens sommarträff blir på Årsunda Strandbad den 2-4 augusti. Årsunda ligger vid Storsjöns strand, ca 3,5 mil sydväst om Gävle. Huvuddag för evenemanget är lördag 3 augusti men träffen pågår från fredag till söndag.

Sommarträffen är gamla Mini Club Swedens traditionella träff och den kommer att hållas under samma enkla former som den alltid gjort. Huvudsaken är att ha trevligt, sparka däck och umgås. Träffen är kostnadsfri, förutom boendet som var och en betalar själv. Det ingår inga måltider, men det finns restaurang på campingen för den som inte vill fixa maten själv. Det kommer att finnas partytält där vi kan umgås, men campingbord och stolar får du ta med själv.

Boende: Det finns i princip obegränsat antal campingplatser utan el.  Det finns möjlighet att komma redan på torsdagen för den som önskar. Om du vill bo i stuga, på vandrarhemmet eller ha en campingplats med el är tillgången begränsad, så här gäller först till kvarn och bokning måste ske senast 15/6. Oavsett vilken boendeform du väljer har du givetvis full tillgång till campingens servicehus med toaletter, dusch, kök och disk.

Mer information om Årsunda Strandbad och camping hittar du på https://www.strandbaden-arsunda.com/

Prislista:

Campingplats utan el – 200 kr/natt

Campingplats med el – 400 kr/natt

Stugor och vandrarhem – priset varierar beroende på storlek/standard på stugan och antal bäddar per rum i vandrarhemmet.

Program: På fredagen är det fria aktiviteter. På fredagskvällen tänder vi upp grillarna.

Lördag kl 11.00 öppnas träffen officiellt och dagbesökare välkomnas. Det börjar med en gemensam rundtur med stopp för lunch eller fika. Tillbaka på campingen framåt eftermiddagen blir det någon form av tävling för att kora vinnaren av vandringspriset. På kvällen tänder vi grillarna igen och äter gemensamt. På söndagen är det fria aktiviteter och hemfärd.

Anmälan till Sommarträffen görs senast 20 juli till Rolf Ohlzon via mail medlem@cmcs.se eller SMS /  telefon Noll 7 Noll – 771 Noll Noll 16

Bokning av boende/campingplats görs direkt till campingen på telefon 026-290800 ank 3. Ange att det gäller Classic Mini Club Swedens sommarträff.

Har du några frågor angående träffen? Kontakta Sofie Kronsell via mail ordforande@cmcs.se eller telefon Noll 7 Noll – 819 44 19

Varmt välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *