Inbjudan till Vimmerbyträffen 10 år

Den 6-8 september är det dags för den årliga kojeträffen i Vimmerby. Som vanligt samlas vi på ”Arvidssons Camping” på Petersborgsvägen. I år fyller träffen 10 år och det ska vi fira med en liten överraskning som klubben bjuder på. 

På fredagen är det ”drop-in” från förmiddagen och gemensam grillning på kvällen. På lördagen kl 10.30 blir det en kortare rundtur med kojorna. Det blir fikarast (medhavd fika) någonstans under vägen. Sedan ställer vi upp bilarna på finbilsparkering och tar en tur till fots i Vimmerby och löser lite kluriga uppgifter. Härefter väntar dagens överraskning och när vi upplevt den avslutar vi med gemensam mat (som var och en betalar själv). Sedan återvänder vi till ”Arvidssons Camping” för allmänt gemyt och grillning igen framåt kvällen. Vill du delta hela helgen så finns det gott om plats för camping. Vill du bara delta på lördagen så bör du vara på plats senast kl 10.15. 

Själva träffen är gratis.

Anmälan senast 1 september till Rolf Ohlzon, rolf [snabel-a] ohlzon.net eller SMS till: Noll 7 Noll – 771 Noll Noll 16

Hjärtligt välkomna önskar

Krille och Amba, Rolf och Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *