Inbjudan till Sommarträffen 2024 – ny plats, nytt datum

Classic Mini Club Swedens sommarträff blir på Årsunda Strandbad den 2-4 augusti. Årsunda ligger vid Storsjöns strand, ca 3,5 mil sydväst om Gävle. Huvuddag för evenemanget är lördag 3 augusti men träffen pågår från fredag till söndag. Sommarträffen är gamla Mini Club Swedens traditionella träff och den kommer att hållas under samma enkla former som den alltid gjort. Huvudsaken är… Read more »

Inbjudan till Vimmerbyträffen 10 år

Den 6-8 september är det dags för den årliga kojeträffen i Vimmerby. Som vanligt samlas vi på ”Arvidssons Camping” på Petersborgsvägen. I år fyller träffen 10 år och det ska vi fira med en liten överraskning som klubben bjuder på.  På fredagen är det ”drop-in” från förmiddagen och gemensam grillning på kvällen. På lördagen kl 10.30 blir det en kortare… Read more »

Maj – men nu då är våren på g

Det var väl inte riktig vår i landet under aprilmånaden. I alla fall runt Stockholm höll aprilmånaden på med vinter- och vår-lek i raskt ombyte. Men igår var det Valborg – vintern har jagats bort och idag på 1: a maj ser det ut att våren är nu äntligen på plats. De allra första träff fanns redan men träffkalendern visar att… Read more »

Sommarträffen – ny plats, nytt datum

Classic Mini Club Swedens sommarträff blir på Årsunda Strandbad den 2-4 augusti. Årsunda ligger vid Storsjöns strand, ca 3,5 mil sydväst om Gävle. Huvuddag för evenemanget är lördag 3 augusti men träffen pågår från fredag till söndag. Boka redan nu in träffen i din almanacka. Inbjudan och program kommer inom kort att läggas ut här på hemsidan, på vår Facebooksida och även… Read more »

Vallentunadagen

Visst ska vi väl lyckas få till en träff i Vallentuna den 17 augusti? Flygfältet i Vallentuna är bokat. Nu saknas det bara några personer som vill vara med oss och planera och förverkliga träffen! Detta är ju en nystart av Brommadagen men på annan plats och med helt andra förutsättningar. Vill du släppa loss kreativiteten och vara med och… Read more »

Viktig information till Sommarträffen

Tyvärr måste vi ställa in den planerade sommarträffen på Trosa havsbad 10-11 augusti. Campingen ville ha deltagarnas bokningar senast 1 maj och det funkar ju inte för oss. Nu söker vi efter ny plats och ny arrangör, helst i mellersta eller norra delarna av landet. Det ska finnas plats för camping, toaletter, dricksvatten och helst tillgång till el samt utrymme… Read more »

Klassiska Minin i nyproduktion

Den tyska biltidningen Der Autofahrer har släppt ett riktigt scoop: Efterfrågan på den älskade klassiska Minin har fått Mercedes Benz att hoppa på tåget och blåsa liv i den lilla legenden igen. ”När vi sa hej då till vår SMART-car märkte vi att något saknades – vi behövde en liten charmknutte i sortimentet. Och vad passar då bättre än vår… Read more »