Vallentunadagen

Visst ska vi väl lyckas få till en träff i Vallentuna den 17 augusti? Flygfältet i Vallentuna är bokat. Nu saknas det bara några personer som vill vara med oss och planera och förverkliga träffen! Detta är ju en nystart av Brommadagen men på annan plats och med helt andra förutsättningar. Vill du släppa loss kreativiteten och vara med och… Read more »

Viktig information till Sommarträffen

Tyvärr måste vi ställa in den planerade sommarträffen på Trosa havsbad 10-11 augusti. Campingen ville ha deltagarnas bokningar senast 1 maj och det funkar ju inte för oss. Nu söker vi efter ny plats och ny arrangör, helst i mellersta eller norra delarna av landet. Det ska finnas plats för camping, toaletter, dricksvatten och helst tillgång till el samt utrymme… Read more »

Klassiska Minin i nyproduktion

Den tyska biltidningen Der Autofahrer har släppt ett riktigt scoop: Efterfrågan på den älskade klassiska Minin har fått Mercedes Benz att hoppa på tåget och blåsa liv i den lilla legenden igen. ”När vi sa hej då till vår SMART-car märkte vi att något saknades – vi behövde en liten charmknutte i sortimentet. Och vad passar då bättre än vår… Read more »

Sommarträff 2024

Det börjar bli dags att planera för klubbens Sommarträff 2024! De senaste åren har vi mest hållit till på sydligare breddgrader, så visst vore det kul om träffen kunde bli lite längre norrut? Har du tips på något bra ställe? Det ska finnas plats för camping, toaletter, dricksvatten och helst tillgång till el samt utrymme för gemensam samlingsplats, t ex… Read more »

Ny funktion i medlemsportalen easyMember

Fr o m 1 januari kommer du att kunna se hela fordonsgalleriet med alla bilder som medlemmar lagt in på sina bilar. Det är många som efterfrågat detta och nu blir det alltså möjligt.  Uppgifter om registreringsnummer, årsmodell, modell och ägare finns redan idag tillgängliga. Det nya är att man nu även kommer att kunna se inlagda bilder. Det är… Read more »