Facebook-gruppen byter namn

Den allmänna Facebookgrupp ”Classic Mini Club Sverige (allmän grupp)” startades för några år sedan av medlemmar i Classic Mini Club Sweden. Den är öppen för alla och idag har gruppen över 1300 medlemmar, men endast en liten del av dessa är medlemmar i den fysiska klubben Classic Mini Club Sweden. Eftersom namnet på Facebookgruppen är samma som klubbens skapar det… Read more »

Tips: Lions Flyg & Motordag

vid Vallentuna flygfält söndagen den 3 september 2023. Klubben fick tips om Lions Flyg & Motordag på söndag den 3 september mellan kl 10 och kl 17 vid Vallentuna flygfält. För enstaka fordon behövs ingen anmälan men för klubbar eller andra grupper av fordon tar vi tacksamt emot en föranmälan så lämplig plats kan reserveras. Mer information finns på deras… Read more »

Årsmöte 2023

Alla medlemmar inbjuds härmed till årsmöte i Classic Mini Club Sweden 2023 Datum/tid: Onsdagen den 14 juni kl 19.00 Plats: Online. Mötet kommer, även detta år, att hållas ”digitalt” via videokonferens (Teams) Anslutningslänk till mötet är: https://teams.live.com/meet/9473610704927  Mötesforumet kommer att vara öppet från kl 18.30. Koppla gärna upp i god tid så att du ser att tekniken fungerar. Vid behov av… Read more »

Velodromloppet Historic Grand Prix 2023

Classic Mini Club Swedens medlemmar är speciellt inbjudna till Velodromloppet Historic Grand Prix på Gelleråsens Arena i Karlskoga den 16-18 juni. Evenemanget är Sveriges största entusiasthelg för historiska bilar och motorcyklar. Hela helgen går i nostalgins tecken. Det blir racing med bilar från 1930-talet fram till 1990-talet, uppvisning med historiska tävlingsmotorcyklar, bilutställning från klubbar och naturligtvis rekommenderas tidstypisk klädsel. För… Read more »

Historien om Glaskojan

Innan sammanslagningen av klubbarna 2020 hade Mini Club Sweden två vandringspris som delades ut vid den årliga Sommarträffen. Det har nu beslutats att dessa vandringspris ska övergå i Classic Mini Club Swedens ägo och fortsätta att delas ut på våra Sommarträffar. Det ena vandringspriset är en blå koja i en glasmonter med plaketter med namn på alla tidigare vinnare av… Read more »

Vårträff 2023 på Österlen

Välkommen till vårträff på vackra Österlen. Vi samlas vid bensinmacken OKQ8 i Brösarp lördagen den 20 maj kl 9.30. Härifrån kör vi tillsammans en runda på ca 7 mil och kommer till Simrishamn vid lunchtid. Där kör vi till Autoseum, ställer upp våra bilar och äter lunch. Sedan kan den som vill göra ett besök på Autoseum (entré 100 kr/person)…. Read more »

Välkommen till Vimmerbyträffen 2022

Den 2-4 september är det dags för den årliga kojeträffen i Vimmerby. Som vanligt samlas vi på ”Arvidssons Camping” på Petersborgsvägen i Vimmerby. På fredagen är det ”drop-in” från förmiddagen och gemensam grillning på kvällen. På lördagen kl 10.30 blir det en rundtur med kojorna. Det blir fikarast (medhavd fika) någonstans under vägen, vi hittar något kul att stanna och… Read more »