Klassiska Minin i nyproduktion

Den tyska biltidningen Der Autofahrer har släppt ett riktigt scoop: Efterfrågan på den älskade klassiska Minin har fått Mercedes Benz att hoppa på tåget och blåsa liv i den lilla legenden igen. ”När vi sa hej då till vår SMART-car märkte vi att något saknades – vi behövde en liten charmknutte i sortimentet. Och vad passar då bättre än vår gamla vän Minin?” skojar Schemt A. Prillo, Mercedes Benz:s egen idéspruta. Snacket går hett om samarbeten med BMW och Rover för att få allt i hamn. Målet är att få igång produktionen i slutet av sommaren.

För att sätta guldkant på tillkännagivandet planerar Mercedes att dela ut de första skinande nya Minibilarna till de största Mini-klubbarna runtom i Europa. Classic Mini Club Sweden är redan med på noterna och arrangerar en utlottning för att ge en lycklig medlem chansen att vinna denna unika bil. Sugen på att vara med? Skriv in ”Lirpa, Lirpa” i kommentarsfältet och håll tummarna – vem vet, du kanske blir den som rullar iväg med en splitter ny Classic Mini.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *