Ny funktion i medlemsportalen easyMember

Fr o m 1 januari kommer du att kunna se hela fordonsgalleriet med alla bilder som medlemmar lagt in på sina bilar. Det är många som efterfrågat detta och nu blir det alltså möjligt. 

Uppgifter om registreringsnummer, årsmodell, modell och ägare finns redan idag tillgängliga. Det nya är att man nu även kommer att kunna se inlagda bilder. Det är endast medlemmar i Classic Mini Club Sweden som har tillgång till medlemsportalen, men om du ändå är tveksam till att visa upp dina fordonsbilder får vi tyvärr be dig plocka bort dem innan 1 januari. Att redigera bilden så att nummerplåten döljs är ett annat alternativ om du bara vill dölja bilens identitet. 

Har du ännu inte lagt in några bilder, men gärna skulle vilja dela med dig, är det bara att logga in på medlemsportalen och lägga in dem. Länk finns på hemsidan under fliken ”För medlemmar” > ”Medlemsportal”. När du loggat in klickar du på fliken ”Fordon”. Instruktioner för hur du gör för att lägga in dina fordon och bilder hittar du om du klickar på ”filmklappan” längst upp till höger i fönstret. 

Hoppas att du kommer att uppskatta ett helt fotoalbum att gotta sig åt i vintermörkret.

Styrelsen
Classic Mini Club Sweden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *