Nordic Mini Meeting – NMM 2023

Nordic Mini Meeting – NMM2023, arrangeras av Classic Mini Club Sweden. Denna träff är i år också Sommarträffen för Classic Mini Club Sweden.

This information is also available in English

Nordic Mini Meeting är en gemensam träff för de nordiska länderna där likasinnade träffas över en helg för att umgås, visa upp sina bilar och delta i flera roliga aktiviteter. Detaljerat program är inte klart ännu men som vanligt blir det en rundtur med kojorna, Show and Shine och gemensam middag och prisutdelning på lördagskvällen. Majoriteten av besökarna bor kvar på platsen i tält eller husvagn. Här har vi möjligheter att skapa kontakter över landsgränserna.

När

Torsdag 27/7 kl. 16.00 – Söndag 30/7 kl. 15.00
Träffen öppnar officiellt fredag morgon men det går bra att komma redan på torsdagen efter kl 16.00. Utcheckning söndag kl 15 eller enligt överenskommelse med campingen.


Plats

Vi kommer att vara på Sävsjö Camping (karta). Sävsjö ligger i hjärtat av Småland, ca 7 mil söder om Jönköping. Campingen har stora grönområden med gott om plats för tält och husvagnar, dock utan tillgång till el. Det finns ett begränsat antal campingtomter med el och några campingstugor. Önskar man boka någon av dessa får man själv kontakta campingen och kostnaden ingår inte i träffavgiften (se mer info nedan).

På campingen finns servicehus med toaletter, dusch, kök m m. Det finns badplats, utegym och minigolfbana. I caféet kan man köpa fika, glass och lättare måltider. Gratis wifi för alla campinggäster. Det är gångavstånd till Sävsjö centrum där det finns flera mataffärer, systembolag och restauranger/gatukök.
Frukost ingår inte i träffavgiften men campingens frukostpaket kan bokas i anmälningsformuläret. Frukostpaketet innehåller yoghurt, juice, ägg, frukt, dubbelfralla med pålägg, kaffe eller te.

Nordic Mini Meeting - NMM 2023
Bilder från NMM2017

Camping

Camping på stora gräsfältet ingår i deltagaravgiften och behöver inte bokas.

Erbjudande från Sävsjö Camping

Om du vill bo lite bekvämare finns ett begränsat antal campingplatser med el samt stugor att hyra till träffpris (280 kr/natt för elplats, 550 kr/natt för stuga). Bokad stuga betalas vid ankomst direkt till campingen. För att få det rabatterade träffpriset måste du själv ringa till campingen och boka för att få vårat rabatterade träffpris (telefon +46 382 100 40). Var noga med att ange att det gäller Nordic Mini Meeting. Du skall alltså INTE boka via campingens bokningssajt!

Ovanstående gäller endast bokning av elplatser och stugor. Camping på stora gräsfältet ingår i deltagaravgiften och behöver inte bokas.

Biljetter & Priser

Biljettförsäljningen är avslutad. Observera att det inte går att köpa biljetter på plats!
Barn under 12 år går in gratis i sällskap med vuxen besökare men måste ha biljett, barnbiljett(er) beställer du samtidigt som du köper dina egna biljetter. Eventuella allergier (gluten/laktos) anges när du köper biljett. Vi säljer inga biljetter till dagbesökare. Vill man bara komma in och titta är det gratis. Vill man delta i träffen endast lördag får man betala fullpris. För priser och vad som ingår se nedan.

Vuxen – Early Bird – 550:- (goodiebag + t-shirt) boka och betala före den 31/1 2023
Vuxen – 650:- (goodiebag + t-shirt) boka före den 31/5
Vuxen – 1/6-13/7 650:- (goodiebag – ej t-shirt)
Barn – Gratis (upp till och med 12 år i vuxens sällskap. T-shirt ingår ej)

Tillval

Frukost- fredag, lördag, söndag – 270kr/person
Frukost- lördag, söndag – 180kr/person
Frukost- söndag 90kr/person
Träff-special Rabatterat medlemsskap i CMCS – 250kr (ord pris 300kr/år)

Vad ingår i biljetten?

Campingplats utan el, goodie-bag och T-shirt (ej t-shirt vid bokning efter 1 juni), middag lördag kväll, underhållning, samt deltagande i alla aktiviteter.

Frågor

Om du har några frågor kan du maila nmm2023@cmcs.se eller ring oss:

Sofie Kronsell +46 70 8194419 eller Christina Ohlzon +46 70 3070887